Avoimet työpaikatSEURAKUNTAMESTARI

25.04.2017
Kemijärven seurakunnassa on haettavana kokoaikainen ja vakituinen SEURAKUNTAMESTARIN TOIMI.

Seurakuntamestarin monipuoliseen työhön kuuluu suntion, hautatoimen ja seurakuntapuutarhurin sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotehtävät. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai käytännön ammattitehtävissä hankittua työkokemusta sekä halukkuutta suntion ammattitutkinnon suorittamiseen. Eduksi katsotaan hyvät tietojenkäsittelytaidot. Oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys ja vastuuntunto ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Arvostamme hakijan hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä vuorovaikutustaitoja ja palvelualttiutta.
Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Ajokortti A BC.

Toimeen valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Ennen toimen vastaanottamista hänen on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy KirVESTES vaativuusryhmän 402 mukaan. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15% peruspalkasta. Toimi on otettava vastaan 1.6.2017 tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
  
Hakemus ja CV on toimitettava 12.5.2017 kello 15.00 mennessä osoitteella:
Kemijärven seurakunta /Kirkkoneuvosto, Esaiaksenkatu 2, 98100 Kemijärvi
Kuoreen merkintä ”Seurakuntamestari”.
Tai sähköpostilla pirkko.otra-aho@evl.fi

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Pirkko Otra-aho, puh. 040 685 0505.