Lapsi-ja Perhetyö

Kerhot kokoontuvat seurakunnan Nuorisotalolla kirkkoa vastapäätä

Päiväkerho keskiviikkoisin klo 9-12  ( 3-5 vuotiaille )

Kerhossa on monipuolista toimintaa mm. leikkiä, laulua, liikuntaa ,askartelua ja taidetta eri muodoissa. Raamatun kertomuksiin tutustutaan myös leikin avulla. Hiljentyminen yhteiseen hartauteen luo turvallisuutta keskelle elämää. Innostava ympäristö kutsuu oivaltamaan ja oppimaan uutta yksin ja ryhmässä. Pidämme välillä myös pienen evästauon.

Perhekerho torstaisin klo 10-12

Kerho on suunnattu pienten lasten perheille. Sinne voi tulla vauvasta isovanhempaan saakka, ja myös hoitajat ovat tervetulleita. Yhteinen kahvihetki keskusteluineen ja hartaushetket rakentavat kasvatuskumppanuutta pienten lasten vanhempien välillä. Vanhempien kahvitellessa on ohjattua leikkitoimintaa lapsille. Välillä askarrellaan tai leivotaan.

Joskus teemme kerhojen yhteisiä retkiä linja-autolla esim. tuntureihin tai seurakunnan leirikeskukseen Ailankaan.

Kerhot ovat maksuttomia ja niistä vastaa kaksi ohjaajaa.

Pyhäkoulut sunnuntaisin
Kirkossa jumalanpalveluksen yhteydessä, saarnan aikana pyhäkouluhuoneessa urkuparven takahuoneessa. Sinne voi tulla, tai tuoda pienet alle kouluikäiset lapset. Ihan pienet lapset voivat tulla vanhempiensa kanssa.
Toinen pyhäkoulu kokoontuu sunnuntaisin nuorisotalolla kirkkoa vastapäätä, myös saarnan aikana. Se on suunnattu kouluikäisille lapsille.
Jos olet kiinnostunut liittymään vapaaehtoisten pyhäkouluopettajien rinkiin, niin ota yhteyttä seurakunnan lapsi- ja/tai nuorisotyöntekijöihin, joiden puhelinnumerot löydät yhteystiedoista.

Lapsi-ja Perhetyön yhteydenotot Outi Vartiainen puh.040-7218972